kovesiProcurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a declarat că nu s-a interesat niciodată de circumstanțele numirii sale la șefia DNA și că nu știe a cui a fost propunerea.

„Nu, nu m-am lămurit. Citeam și eu în presă: ba eram propusă, ba nu eram propusă. După ce s-a formulat propunerea la Consiliul Superior al Magistraturii, am fost sunată de un consilier al premierului care m-a întrebat dacă îmi exprim consimțământul. N-am întrebat niciodată care au fost circumstanțele numirii mele, nu cunosc dacă a fost dorința ambasadorilor, a premierului sau a președintelui. Cred că experiența profesională și rezultatele m-au recomandat pentru această funcție”, a precizat șefa DNA, într-un interviu pentru Adevărul.

Mai mult decât atât, ea a subliniat că nu o să încerce să afle de la cine a venit propunerea, pentru că nu are nici o importanță: „aceste dispute legate de cine m-a numit și cum m-a numit m-au lăsat indiferentă. Niciodată nu o să încerc să aflu cum am fost numită, cine a stat la baza acestei propuneri, cum sau de ce a făcut-o”, a mai spus procurorul șef al DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.