Kelemen-Hunor-foto-Otilia-Muresan

Kelemen Hunor, președintele UDMR, susține că singura soluţie pentru a ieşi din situaţia actuală este demisia premierului Victor Ponta. 

„Cea mai mare problemă care se conturează pentru România este o izolare treptată”, a declarat Kelemen Hunor pentru RFI. Acesta este de părere că: „dincolo de prezumţia de nevinovăţie, care trebuie să funcţioneze şi în cazul premierului şi în cazul unui simplu cetăţean, totuşi aici există o responsabilitate în plus, pentru că atât premierul, cât şi Executivul vor intra într-o situaţie imposibilă din punct de vedere politic, din punct de vedere al relaţiilor politice internaţionale şi în relaţiile cu finanţatorii externi. Eu cred că cea mai mare problemă din acest punct de vedere care se conturează pentru România este o izolare treptată, o izolare extrem de diplomatică. De aceea spuneam eu că o soluţie ar fi fost renunţarea la funcţia de premier şi bineînţeles dacă există o majoritate, majoritatea există, atunci coaliţia putea să meargă mai departe”.

Declarația liderului UDMR vine după ce Camera Deputaţilor a respins cererea de începere a urmăririi penale a premierului Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.