Screen+Shot+2015-01-15+at+4.24.42+PM

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, ar fi însărcinată cu cel de-al treilea copil, la doar câteva luni după ce a adus-o pe lume pe prinţesa Charlotte. Cel de-al treilea copil al ducesei şi al prinţului William ar urma să vină pe lume la sfârşitul lunii aprilie sau la începutul lunii mai.

Revista Star citează surse care arată că ducesa ar fi însărcinată pentru a treia oară şi invocă faptul că absenţa sa de la o serie de evenimente recente, atât oficiale cât şi neoficiale, cum ar fi nunta unor buni prieteni, omul de afaceri Bear Maclean şi Daisy Dickson, ar fi fost motivată tocmai prin faptul că aşteaptă încă un copil.

De asemenea, sursa citată sub acoperirea anonimatului susţine că regina Elisabeta a II-a ştie că ducesa este din nou însărcinată şi din această cauză a scutit-o de participarea la evenimentele organizate de Casa Regală.

Kate Middleton a avut sarcini dificile atât cu prinţul George, 2 ani, cât şi cu prinţesa Charlotte, 4 luni, fiind de notorietate faptul că ducesa acuza stări de rău matinale.

Botezul prinţesei Charlotte a avut loc în luna iulie, iar la 15 august Kate a lipsit de la nunta unei bune prietene, la care prinţul William a fost însoţit de cumnata sa, Pippa.

Publicația U.K Express anunța la începutul lunii august că ducii de Cambridge și-ar dori și un al treilea copil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.