colaj-4_01_6cf48f85cb

Ca în fiecare an, revista britanică Hello! a cerut unui număr de 30.000 dintre cititorii săi să alcătuiască un clasament al celor mai elegante femei din familiile regale, iar surpriza a fost că ducesa de Cambridge, Kate Middleton, care se afla în fruntea listei de când s-a căsătorit cu prințul William, a căzut în acest an, nu pe locul al doilea, ci pe al treilea.

Primul loc este ocupat de această dată de Mary a Danemarcei, născută Mary Donaldson, conform lefigaro.fr.

Printesa-Mary-a-Danemarcei2-622x1024

Prințesa Mary de Danemarca adoptă un stil convențional, niciodată exagerat, dar mereu cu un detaliu modern care îi scoate în evidență ținuta și talia de viespe. Mamă a patru copii, Mary Donaldson, de origine australiană, este mereu elegantă și în tendințe datorită stilistei la care a apelat, Anja Alajdi.

Denmark's Crown Prince Frederik (R) and Crown Princess Mary arrive for the religious wedding of his first cousin Princess Nathalie zu Sayn-Wittgestein-Berleburg and Alexander Johannsmann at the Evangelical church in Bad Berleburg June 18, 2011. REUTERS/Ina Fassbender (GERMANY - Tags: ROYALS)

Soția de 43 de ani a prințului moștenitor Frederik a fost desemnată în fruntea clasamentului de 30% dintre cititorii revistei Hello!, fiind urmată îndeaproape de regina Maxima a Olandei.

Printesa-Maxima-a-Olandei

Pe ultima treaptă a podiumului s-a aflat Kate Middleton.

1403098279_kate-middleton-zoom

În clasament se mai regăsesc reginele Letizia a Spaniei și Rania a Iordaniei, prințesele Mette-Marit a Norvegiei și Victoria a Suediei, precum și contesa Sophia de Wessex.

Depunctarea tinerei soții a prințului William nu pare neașteptată după noile reguli de stil impuse de regina Elisabeta a II-a. Cea care aducea o nuanță de modernitate casei regale britanice s-a văzut obligată de bunica soțului ei să poarte ”fuste lungi și numai bijuterii ale coroanei”. Conform presei britanice, lui Kate i s-ar fi interzis lacul de unghii colorat, fustele deasupra genunchilor și încălțămintea cu platformă.

kateducesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.