Julio Iglesias

Cântărețul Julio Iglesias a anunțat miercuri că nu va mai susține spectacole în cazinourile candidatului la președinția americană Donald Trump din cauza afirmațiilor acestuia despre imigranți, informează AFP.

„Am cântat de multe ori în cazinourile sale, dar nu o voi mai face. Este un nemernic (…) Crede că poate organiza lumea, uitând ce au făcut imigranții pentru țara lui. Este un clovn! Să mă ierte clovnii!”, a declarat artistul Julio Iglesias în ediția de miercuri a ziarului La Vanguardia.

Donald Trump, magnat din domeniul imobiliar și candidat la învestitura republicană în cursa pentru Casa Albă, este aspru criticat de hispanicii din Statele Unite ale Americii după ce a promis că, dacă ajunge la putere, îi va expulza pe imigranții fără acte legale. Totodată, a apreciat că mexicanii clandestini care se stabilesc în Statele Unite sunt „traficanți, criminali și violatori”.

82% dintre hispanici au o părere proastă despre Trump, conform unui sondaj difuzat de cotidianul Washington Post și canalul ABC în luna septembrie.

Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de albume de-a lungul lungii sale cariere.

Acesta și-a prezentat în septembrie discul „Mexico”, dedicat cântăreților mexicani, asigurând că este ultimul. A promis totuși că va mai cânta până ce „viața sau oamenii” vor decide altfel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.