123

Președintele Klaus Iohannis a declarat că este impresionat de drumul pe care îl fac tinerii de la Chișinău la București și că îi pare rău că nu se află în țară pentru a-i primi la Cotroceni.

„Sunt foarte impresionat de drumul pe care îl fac tinerii de la Chişinău la Bucureşti. Din păcate, nu voi fi în ţară şi nu îi pot întâmpina la Palatul Cotroceni, dar fiţi convinşi că mi-ar fi făcut o reală plăcere”, a scris președintele pe Facebook.

Acesta  mai precizat că speră că oamenii de pe cele două maluri ale Prutului se vor regăsi într-o bună zi nu doar în Uniune, ci şi în comuniune.

„Prin gestul lor temerar, ei au dovedit, cu toată forţa unei generaţii care se simte profund europeană, că drumul nostru are o destinaţie comună. Vom dovedi tuturor că, oricât de mult efort va trebui să depunem şi oricât va dura, ne vom împlini visul de a fi împreună în Europa. Sunt convins că oamenii de pe cele două maluri ale Prutului se vor regăsi într-o bună zi nu doar în Uniune, ci şi în comuniune. Vă mulţumesc pentru efortul vostru!”, a mai scris Iohannis.

1.000 de tineri au pornit, pe 5 iulie, din Chişinău spre Bucureşti, după Marea Adunare Naţională, pentru că și-au dorit să refacă „Marşul lui Ştefan cel Mare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.