klaus_iohannis_commission

În urma semnării Acordului de constituire a Alianței pentru Integrare Europeană 3 de către liderii Partidului Liberal Democrat (PLDM), Partidului Democrat (PDM) și Partidului Liberal (PL) din Republica Moldova, președintele României, Klaus Iohannis, a transmis următorul mesaj:

„Salut semnarea Acordului de constituire a Alianței pentru Integrare Europeană 3 din Republica Moldova. Îmi exprim încrederea că noua alianță de guvernare va continua și va aprofunda procesele de reformă care să asigure parcursul european al Republicii Moldova. Am speranța că noua alianță va fi una solidă și stabilă, în măsură să răspundă așteptărilor cetățenilor Republicii Moldova și partenerilor europeni, mai ales în ceea ce privește consolidarea instituțiilor statului și materializarea angajamentelor asumate prin Acordurile de Asociere și liber schimb cu Uniunea Europeană.

Totodată, doresc să reafirm susținerea fermă și sprijinul României pentru eforturile autorităţilor de la Chişinău în direcţia consolidării drumului spre Uniunea Europeană, precum și continuarea dialogului politic cu forțele proeuropene”, anunță Administrația Prezidențială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.