klaus-iohannis_parlament

Preşedintele Klaus Iohannis s-a adresat, astăzi, de la ora 11:00, plenului reunit al celor două Camere, fiind a treia oară când s-a adresat Parlamentului în mandatul său.

UPDATE

A început ședința în care președintele  Klaus Iohannis adresează un mesaj plenului reunit al celor două Camere.

Ședința plenului reunit al Camerei Deputaților și Senatului în care președintele Klaus Iohannis adresează un mesaj Legislativului a început, miercuri, în prezența a 408 parlamentari.

Președintele Klaus Iohannis a declarat că își dorește un Parlament puternic, care să se bucure de încrederea cetățenilor.

Șeful statului a precizat că nu poate concepe o Românie puternică fără ca Legislativul să fie puternic.

„Îmi doresc un Parlament puternic și care să se bucure de încrederea cetățenilor.”, a susținut Klaus Iohannis în plenul Legislativului.

Cu câteva ore înainte de discursul său în Parlament, Klaus Iohannis a postat un mesaj pe pagina de Facebook.

„Voi merge astăzi în faţa Parlamentului, ocazie cu care voi vorbi despre modul în care arată legislaţia în România, despre schimbările ei frecvente şi cum influenţează funcţionarea statului şi, mai ales, viaţa de zi cu zi a cetăţenilor.”, a scris șeful statului pe Facebook.

Conform unor surse oficiale, printre temele discursului se vor afla criza refugiaţilor, votul prin corespondenţă, un cod al incompatibilităţilor şi reglementări privind aleşii locali.

Președintele va aborda, de asemenea, şi subiectul migraţiei, în contextul crizei refugiaţilor şi al refuzului României de a accepta cotele obligatorii.

La şedinţa plenului reunit al celor două Camere va fi prezent şi premierul Victor Ponta.

Klaus Iohannis a cerut să vină în faţa Parlamentului, printr-o scrisoare adresată preşedinţilor celor două Camere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.