61701712

Stăpânul unui câine riscă doi ani de închisoare și o amendă consistentă, după ce și-a îngropat de viu animalul de companie. Imaginile, apărute pe o rețea de socializare, sunt realmente șocante.

Fotografiile tulburătoare au fost realizate pe un teren din Carrieres-sur-Seine, lângă Paris. Acestea au provocat un val de indignare după ce au fost postate pe Facebook de Pedro Dinis, scrie Le Parisien.

Pedro a povestit că își plimba câinele atunci când a descoperit Mastiff-ul. Animalul era aproape în totalitate acoperit cu pământ, pietre și abia mai respira.

„Doar capul era vizibil, dar era foarte dificil să-ți dai seama ce este, pentru că era plin de pământ”, a scris acesta.

Pedro a mai adăugat că a decis să posteze imaginile șocante pe internet „pentru a atrage atenția în legătură cu cruzimea împotriva animalelor”.

61701720

Surse din poliție au declarat pentru AFP că Mastiff-ul era înconjurat de pietre, care, cel mai probabil, au fost aruncate spre el. De asemenea, câinele avea legat de gât un sac cu pietre care îl  împiedica să se elibereze.

4992525_e99f916a-3b9e-11e5-9dd7-00151780182c-1

61701715

Mastiff-ul era „în stare de șoc și deshidratat”, au declarat autoritățile. Câinele a fost preluat de serviciile de urgență și a fost dus la o clinică.

Proprietarul câinelui, un tânăr de 21 de ani, a fost identificat destul de repede și a ajuns în custodia poliției. Acesta susține însă că nu el i-a făcut rău câinelui. Dacă ancheta dovedește că el este vinovat, riscă doi ani de închisoare și o amendă de 30.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.