OA_01Victor Ponta împreună cu soția sa, Daciana Sârbu, și cei doi copii, se află la bordul navei Oasis of the Seas, care aparține companiei Royal Carribean, potrivit unor surse citate de EurActiv.

Premierul s-ar fi îmbarcat pe 1 august în portul Everglades din localitatea Fort Lauderdale, Florida. Cu o zi înainte a fost fotografiat pe aeroportul din Miami, în același stat american, la doar 25 de kilometri distanță.

Oasis of the Seas este una dintre cele mai mari ambarcațiuni din lume, cu o capacitate maximă de 6.296 de pasageri și un echipaj de peste 2.300 de persoane. Are o lungime de 361 de metri și la bordul său există săli de spectacol, restaurante, piscine, cluburi, terenuri de sport și chiar o tiroliană.

Un oficial al companiei Royal Carribean a precizat pentru EurActiv că ”prețul unui apartament de lux pe Oasis of the Seas săptămâna aceasta este de aproximativ 5.933 dolari pentru 2 persoane”, adăugând că ”din păcate, nu putem discuta detaliile pasagerilor pe care îi îmbarcăm pe vasele noastre având în vedere acordurile de confidențialitate pe care le avem cu companiile de croazieră”. Exista însă, în luna august, și croaziere mai ieftine pe această navă, inclusiv unele sub 1.000 de euro.

Conform EurActiv, itinerarul croazierei pe care s-a îmbarcat Victor Ponta și familia sa este Fort Lauderdale, Florida – Labadee, Haiti – Fairmouth, Jamaica – Cozumel, Mexic – și înapoi la Fort Lauderdale, Florida.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.