Elena_Udrea-1

Elena Udrea a avut o întâlnire la o cafea cu ”doi colegi care au curaj să spună lucruri la televizor”. Ea povestește cum s-ar fi încercat supravegherea neoficială a acestei întâlniri, cu ajutorul unui presupus cuplu și a unui buchet de flori.

”Să vedeți întâmplare. Am mers la o cafea cu doi colegi, dintre cei care au curaj să spună lucruri pe la televizor. Ca orice contemporan cu vremurile acestea, am vorbit și despre practica de supraveghere neoficială a celor incomozi, dar și de tehnicile folosite mai nou, cum ar fi cuplurile așa zis romantice, care se așează lângă masa ta, spre care orientează un frumos buchet de flori Philips.

Am stat puțin, iar cu cinci minute înainte să plecăm a venit o domnișoară care s-a pus la masa de lângă noi. Când am dat să ieșim din locație, ne-am intersectat cu un tânăr înflăcărat care ducea ca pe un steag o varză de aranjament floral, grăbindu-se către domnișoara de mai devreme. Întâmplarea face că unul din colegi s-a întors după nici cinci minute să își ia telefoanele uitate pe masă. Ce să vezi, cuplul tocmai reunit lăsase baltă întâlnirea și plecase. Cu flori cu tot, evident. Probabil erau pe inventar”, a scris Elena Udrea pe pagina ei de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.