elena_udrea_se_apara_in_dosarul_gala_bute

Elena Udrea a declarat că Sebastian Ghiță a ales să fie un slugarnic, precizând că „a avut o bună ocazie să vorbească, pe care a ratat-o”.

Aflată în fața Secției 2 de Poliție din Capitală, Elena Undrea a făcut câteva precizări cu privire la situația în care se regăsește Sebastian Ghiță. Aceasta a spus că deputatul „a avut o bună ocazie să vorbească, pe care a ratat-o. A considerat că e mai bine să pupe în fund pe unii şi pe alţii şi acum este în situaţia în care e puţin târziu pentru el. Nu-i cunosc situaţia din acest moment, nu ştiu de ce este acuzat, cât priveşte însă ceea ce ar putea să spună domnul Ghiţă, da, domnul Ghiţă ar putea să spună multe pentru că a fost şi este parte la multe dintre lucrurile care s-au întâmplat şi se întâmplă în România de astăzi. Opţiunea de a vorbi acum, când a crezut că dacă va alege să fie slugarnic va scăpa, opţiunea aceasta mi se pare puţin tardivă. Dar până la urmă decide cum se apără mai departe, are instrumente”.

Udrea a mai făcut referire și la solicitările pe care Ghiță le-a transmis Comisiei de Control al SRI: „de ce nu o fi cerut el acum vreun an de zile când vorbeam eu despre lucrurile acestea. Până la urmă sunt lucruri care nu mai pot fi ţinute mult timp ascunse. Nu mai pot fi controlate foarte mult timp. Probabil că în vara aceasta vom avea un spectacol real pornind de la ceea ce se întâmplă acum, cu tot felul de dezvăluiri şi stenograme date pe la televiziunea domnului Ghiţă şi aşa mai departe”, a mai declarat fostul ministru al Turismului.

Întrebată dacă există posibile ținte în lumea politică, Elena Udrea a răspuns că: „eu când am avut de spus, am spus. Consecinţa a fost că un Parlament de – să-l citez pe maestrul Cristoiu „căcăcioşi” – au votat tremurând de frică până la două noaptea să fiu arestată de vreo şase ori”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.