dragnea_liviuț

Liderul PSD, Liviu Dragnea, susține că propunerea ca Dacian Cioloș să intre în Partidul Național Liberal este jignitoare pentru prim-ministru.

„Cred că e jignitoare pentru Dacian Cioloș, cel puțin așa mi se pare mie, dar am înțeles că a respins-o. Nu știu, sincer nu mă interesează foarte mult ce fac cei de la PNL, văd și eu cum vedeți și dumneavoastră că încearcă să-și găsească busola, să-și găsească calea. Nu prea reușesc”, a afirmat Liviu Dragnea, miercuri, la Parlament.

Președintele PSD a spus că se abține să dea sfaturi despre problemele unui partid.

„Am înțeles că au făcut invitație și unui domn avocat respectabil și respectat să preia organizația București. Domnul Cioloș, este problema dumnealui până la urmă, cred că trebuie să și-o gestioneze. (…) Eu o să mă abțin să dau sfaturi sau să fac analize despre viața internă a unui partid. Cred că este problema lor. Eu, neavând o funcție în stat, nu pot să-mi permit să spun unuia sau altuia să plece de la șefia partidului”, a precizat Liviu Dragnea.

Premierul Dacian Cioloș a declinat oferta PNL, motivând că nu dorește să intre în PNL în campania pentru parlamentare ca să nu aibă probleme de conștiință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.