dragnea

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a evitat luni să spună dacă va candida la președinția partidului, menționând că, în următoarele zile, va finaliza un posibil proiect politic pentru PSD.

„Nu pot să vă spun acum (n.r.—dacă va candida sau nu). În următoarele zile o să îmi finalizez un posibil proiect politic pentru PSD și obiectivele pe care cred eu că trebuie să le atingă acest partid și, dacă o să ajung la concluzia că eu pot să contribui la atingerea acestor obiective, atunci eu, cu inima ușoară, voi anunța candidatura. E o chestiune de zile”, a declarat Liviu Dragnea, la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD.

Dragnea a ținut să precizeze că nu este „ipocrit, nici copil, nici mincinos”, și că se gândește foarte serios la această candidatură și nu respinge ideea de a intra în cursa pentru șefia PSD.

„Eu simt că partidul are nevoie de o schimbare profundă atât din punct de vedere al abordării politice, cât și din punct de vedere al doctrinei, al clarificării doctrinei din punct de vedere al organizării, al comunicării, al relațiilor interne din partid, al relațiilor cu celelalte instituții, al poziției PSD față de stat și față de statul de drept și față de justiție, din punct de vedere al introducerii meritocrației în partid. Toate acestea mă preocupă. Am început să le pun pe hârtie. Când o să am un proiect conturat și o să ajung la concluzia că ceea ce cred eu că trebuie pentru partid poate fi dus la capăt de mine o să îmi depun candidatura fără ezitare”, a menționat Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.