16249-limonada-para-ninos-postre-refrescante-y-saludable

Dieta cu limonadă durează între 10-14 zile, timp în care puteți slăbi până la 15 kilograme. Limonada ajută la eliminarea toxinelor și pierderea în greutate.

Limonada trebuie preparată în următorul mod: în doi litri de apă clocotită se stoarce sucul a trei lămâi, se adăuga 14 linguri sirop de arțar sau de agave și o jumătate de linguriță de piper roșu, apoi se amestecă bine.

Trebuie să beți această limonadă delicioasă pe tot parcursul zilei, în înghițituri mici, de fiecare dată când simțiți că vă este foame.

Sucul de lămâie, ca parte a limonadei va ajuta organismul să scape de toxine și grăsimi, siropul de arțar sau de agave va furniza necesarul de calorii, vitamine și minerale, iar ardeiul iute va stimula metabolismul.

Pentru a furniza energie organismului, trebuie să beți zilnic câte 8-12 pahare de limonadă pe zi, ceea ce reprezintă 800-1200 calorii pe zi.

Principiile de bază ale dietei cu lămâie:
– o cană de apă caldă, cu o jumătate de lămâie stoarsă, băută dimineaţa pe stomacul gol ajută la eliminarea toxinelor acumulate în intestine în ziua precedentă. În acelaşi timp, vei preveni balonările, iar digestia va fi mult mai uşoară.
– adaugă suc de lămâie în orice: salată, supe şi ciorbe, în ceaiuri. Mestecă încet, nu te grăbi să mănânci. Dacă nu te grăbeşti, porţiile vor părea mai mari, iar substanţele nutritive vor fi mai uşor absorbite de organism.
– bea doar apă cu lămâie. O cană mare de apă caldă sau ceai cu puţin suc de lămâie proaspăt stors sau cu câteva felii de fruct, la sfârşitul mesei, te ajută să metabolizezi grăsimile.

Cu trei zile înainte de a începe dieta, mâncați doar fructe și legume proaspete. Cu două zile înainte de dietă consumați numai alimente lichide, iar cu o zi înainte beți toată ziua doar suc de portocale proaspăt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.