large_599051_3

Ficatul este un organ important pentru funcționarea optimă a organismului nostru. Acesta curăță toate toxinele și ajută întregul trup să funcționeze în mod corespunzător. Totuși, ficatul nostru este serios pus la încercare de stilul de viață contemporan.

Ficatul ne ajută să curățăm sângele și să înlăturam substanțele toxice pe care le-am înghițit, inhalat sau absorbit prin piele, din organism. Când organismul este suprasolicitat din cauza unor factori cum sunt stilul de viață, alimentația și stresul, ficatul se chinuiește să își ducă la îndeplinire sarcina.

Elimină mai uşor toxinele din organism, cu ajutorul unui smoothie delicios, pe care îl poţi consuma seara.

Uite cea mai simplă metodă de detoxifiere a organismului

Ingrediente:

– o cană de spanac

– o lămâie

– 1/2 grapefruit

– apă

Mod de preparare: Prepară un suc din toate aceste ingrediente, fie la storcător, fie cu ajutorul blenderului, şi consumă această băutură imediat.

Bea acest smoothie seara. Treptat, vei elimina toate impurităţile din sistemul tău şi te vei simţi mai bine.

Ce beneficii și proprietăți are acest smoothie pentru sănătate?

Spanacul este alegerea ideală dacă vrei să îţi detoxifici organismul şi să îţi cureţi ficatul. Spanacul conţine mulţi antioxidanţi care contribuie la eliminarea toxinelor din corp şi, în acelaşi timp, reduc inflamaţia din organism.

Consumul regulat de spanac are un beneficiu uriaş pentru procesul de detoxificare, datorită prezenţei clorofilei, care este responsabilă de absorbţia pesticidelor şi metalelor grele pe care le ingerăm şi care ajung în organismul nostru, fără să ştim.

Citricele se numără printre cei mai buni agenţi detoxifianţi. Compuşii puternici din citrice dizolvă rapid şi eficient substanţele chimice nedorite, toxinele şi poluanţii din apă, iar în acest fel toxinele sunt eliberate prin procesul natural de detoxifiere a corpului.

Combinaţia de lămâie şi grapefruit este o modalitate excelentă de a curăţa ficatul şi de a elimina toate toxinele care s-au acumulat în corpul tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.