442314b7-4fcf-4280-a963-2c98a073ea20Atemporal, mereu în trend, cu un design versatil, indiferent de gusturile vestimentare, trench-ul este o piesă care se bucură de aceeași popularitate că în urmă cu o sută de ani, când a fost imaginat de Thomas Burberry, odată cu inventarea materialului impermeabil, numit gabardină. Tocmai de aceea, nu ar trebui să lipsească din garderobă femeilor, oferind o apariție impecabilă, de fiecare dată când este purtat.

Nu este de mirare, că în fiecare sezon el revine în atenția celebrităților internaționale care îl reinterpretează în ținute chic, care atesta statutul lor. Cu o eleganță și un stil aparte, avocatul și activistă de origine britanico-libaneza Amal Alamuddin (soția lui George Clooney) a fost fotografiată pe străzile Londrei, purtând un trench din piele întoarsă într-un superb degrade de nuanțe turcoaz, creație a casei de modă Burberry.

Același trench se află și în garderobă „felinei” Naomi Campbell care a fost surprinsă la aeroport purtând această piesă vestimentara în combinație cu cizme din piele întoarsă, o pălărie chic și o geantă a brand-ului britanic. în vârstă de 24 de ani, cu o siluetă perfectă și o piele măslinie, top-modelul britanic Jourdan Dunn a atras toate privirile într-un trench Burberry din piele întoarsă, pe care l-a purtat direct pe piele și l-a accesorizat cu pantofi snake și un plic.

e3c04b8e-738e-4c7c-a6b4-0117bae3b6d2
„Piesă forțe” a prezentărilor de modă Burberry, trench-ul este reinterpretat, an de an, în colecțiile feminine, masculine și de copii prin materiale revoluționare și detalii „chic”, fapt ce a contribuit la succesul brand-ului. Dacă în anii trecuți, am admirat pe podium trench-uri metalizate, în nuanțe țări, trench-uri transparente din cauciuc,din piele întoarsă în nuanțe degrade sau din dantelă, cu aplicații strălucitoare din oglinzi și broderie, anul acesta celebra piesă vestimentară se afirmă puternicu modele din cașmir în mai multe variante de culori (așa cum îl poartă Jennifer Lawrence, Poppi Delevingne și Anne Hathaway), disponibile în flag-ship store-ul din stradă Luterană nr.4, fiind potrivite în orice moment al zilei, comode și ușor de asortat.

70c0e842-c96c-4515-b575-a44c541afda7Celebrități, top modele internaționale, „socialites”, precum Angelină Jolie, Zoe Deschanel, Margot Robbie, Roșie Huntington Whiteley, Zoey Deschanel, Kristen Stewart, Karlie Kloss îl poartă la ținutele de zi cu zi în variantele clasice, în timp ce Paloma Faith, Keira Knightley, Serena Williams îl preferă la ținutele elegante de seară.

b307d966-f424-4efb-bf47-aaaa87734214

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.