mad_max___fury_road_wallpaper_1920x1080_by_sachso74-d8p0lg6

Mad Max: Fury Road  este un film de acțiune–aventură postapocaliptic australiano-american, din 2015, regizat de George Miller. Pentru cei care au văzut filmul Mad Max: Fury Road , video-ul din acest articol este realmente un deliciu.

În ”Mad Max: Drumul Furiei”, cel de-al patrulea film din istoria francizei, Tom Hardy joaca în rolul principal, iar din distribuția filmului mai fac parte Charlize Theron, Nicholas Houllt, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Josh Helman și Rosie Huntington-Whiteley.

Filmul este captivant cap-coadă, efectele sunt clar vizibile, însă nu deranjează ochiului.

Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max prefera să călătorescă de unul singur și să nu își facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supraviețuitori ai deșertului, conduși de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceștia sunt urmăriți permanent și atacați de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preț posesie.

În clipul de mai jos veți vedea decorul real în care au fost filmate scenele, în afară de efectele de CGI. Cascadoriile sunt reale și ne demonstrează că un film bun se face și fără ecrane verzi și CGI în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.