refu

Regimul stalinist din Coreea de Nord susține că Statelor Unite ale Americii sunt un „imperiu malefic, responsabil de tot felul de abuzuri asupra drepturilor omului”, potrivit unui comunicat al Ministerului nord-coreean de Externe, citat de site-ul agenţiei AFP.

„Statele Unite sunt un imperiu malefic… responsabil de tot felul de abuzuri asupra drepturilor omului”, a transmis Ministerul nord-coreean de Externe ca reacţie la criticile ale Washingtonului privind situaţia drepturilor omului în Coreea de Nord.

„Spre exemplu, Statele Unite sunt responsabile de situaţia sutelor de mii de imigranţi din zone de război precum Siria şi Afganistan. Statele Unite au creat problema refugiaţilor în Europa”, a declarat un purtător de cuvânt al diplomaţiei nord-coreene potrivit agenţiei oficiale KCNA.

„Dat fiind că Statele Unite au declanşat războaie în Afganistan, Irak, Libia, Siria şi în alte părţi ale lumii, creând războaie civile sub pretextul combaterii terorismului şi promovării democraţiei, numărul refugiaţilor este în creştere”, adaugă oficialul din Coreea de Nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.