Celine-Dion-family-1Cântăreaţa Céline Dion a dezvăluit într-un interviu recent faptul că soţul ei, René Angélil, doreşte să îşi petreacă ultimele clipe din viaţă alături de ea şi să moară în braţele sale, conform contactmusic.com.

Artista canadiană s-a ţinut departe de atenţia presei în ultimii ani, concentrându-se pe îngrijirea soţului şi managerului ei, René Angélil, care a fost diagnosticat cu cancer la nivelul gâtului.

Céline Dion şi-a anulat toate concertele pe care le avea programate la Caesars Palace din Las Vegas, anul trecut, pentru a fi alături de soţul ei, care trecea în acel moment printr-o etapă foarte dificilă a terapiei.

După ce a fost încurajată de René Angélil să revină pe scenă, diva nord-americană îşi va relua acea serie de concerte cu un spectacol pe care îl va susţine joi seară. Ea a recunoscut cu această ocazie faptul că nu îi este deloc uşor să susţină primul concert după o pauză atât de lungă.

Continuând să îl îngrijească pe soţul ei, Céline Dion spune că este foarte hotărâtă să rămână puternică, pentru a fi alături de René până la capăt.

”Poţi să ai genunchii care îţi tremură la final, dar, atunci când cineva pe care îl iubeşti se îmbolnăveşte şi are nevoie de ajutor, nu e timpul să plângi. După aceea, desigur. Dar nu încă”, a spus artista pentru USA Today.

”Uneori, vrea să mergalături de el într-un loc diferit. Îl întreb: «Îţi e frică? Te înţeleg. Vorbeşte-mi despre asta». Iar René îmi răspunde: «Vreau să mor în braţele tale». Eu îi spun: «Ok, bine. Voi fi aici, vei muri în braţele mele»”, a continuat Céline.

În august 2014, Céline Dion aanunţat că şi-a suspendat toate activităţile profesionale, anulând inclusiv o serie de concerte la Caesars Palace Hotel and Casino din Las Vegas, dar şi un turneu pe care urma să îl susţină în Asia, pentru a se dedica familiei sale.

Soţul ei, René Angélil, în vârstă de 73 de ani, a fost operat de o tumoare canceroasă în zona gâtului, în decembrie 2013.

Céline Dion şi René Angélil, care a fost şi managerul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994. Ei au împreună trei copii – René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de patru ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.