cafeluța pe periuțăPentru multe persoane, cafeaua este stimulentul perfect pentru a începe ziua în forţă. Graţie americanului Dan Meropol, infuzia de energie va fi livrată odată cu periatul dinţilor de dimineaţă, acesta inventând prima pastă de dinţi cu cofeină, botezată Power Energy Toothpaste.

Dan Meropol a vrut să creeze o pastă de dinţi care să le placă atât de mult oamenilor încât să acorde mai multă atenţie igienei orale, după ce a aflat că numai 50% din americani folosesc zilnic aţa dentară şi 50% se spală pe dinţi o singură dată pe zi.

Deşi era convins că o pastă de dinţi cu cofeină a fost deja lansată pe piaţă, Meropol a fost surprins să afle că un astfel de produs nu exista. Cofeina din pasta de dinţi este absorbită imediat de organism la contactul cu cavitatea bucală şi cu gingiile, efectul fiind mai rapid decât atunci când consumăm cafeaua în mod tradiţional, iar cofeina este asimilată treptat.

Problema este că şi efectul energizant dispare mai repede, după numai o oră de la periaj, după cum a declarat una dintre persoanele care au avut ocazia să testeze noul produs.

Meropol vrea să scoată cât mai curând la vânzare pasta de dinţi cu cofeină, iar pentru a acoperi cheltuielile de producţie a iniţiat o campanie de strângere de fonduri pe site-ul Indiegogo, reuşind în numai trei zile să primească 15.000 de dolari, adică 35% din suma de care are nevoie.

Sursa: adevărul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.