bani-spaga1

Procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie efectuează cercetări într-o nouă cauză legată de mita pentru promovarea examenelor.

Obiectul acesteia se referă la săvârşirea unor infracţiuni de luare de mită şi dare de mită de către cadre didactice universitare şi studenţi, constând în condiţionarea promovării examenelor de primirea unor sume de bani cuprinse între 50 şi 100 de euro.

În cursul zilei de luni, pe baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Bucureşti, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, sprijiniţi de lucrători ai Brigăzii Speciale de Intervenţie „Vlad Ţepeş” a Jandarmeriei, sub coordonarea procurorilor, efectuează percheziţii în 15 locaţii din judeţul Dolj, fiind vizate instituţii publice de învăţământ şi spitaliceşti, precum şi locuinţele unora dintre persoanele care fac obiectul cercetării.

În documentarea activităţii infracţionale procurorii au beneficiat de suportul tehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii – Direcţia Judeţeană de Informaţii Dolj, informează Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.