arnold-schwarzenegger_0

Arnold Schwarzenegger îl va înlocui pe Donald Trump în emisiunea „The Celebrity Apprentice” de pe NBC, a anunțat postul TV într-un comunicat preluat de AFP.

Donald Trump, candidat la alegerile primare republicane, anunțase că părăsește emisiunea pentru a se consacra carierei politice, cu câteva săptămâni înainte ca postul să rupă relațiile de afaceri cu el, la sfârșitul lunii iunie. Decizia NBC a fost luată după ce omul de afaceri a făcut afirmații injurioase la adresa imigranților mexicani din Statele Unite ale Americii.

„The Celebrity Apprentice” este o variantă a emisiunii „The Apprentice” și supune celebrități la probe prin care trebuie să își arate simțul afacerilor și antreprenoriatului.

„Felicitări prietenului meu Schwarzenegger, care va asigura viitorul sezon al The Celebrity Apprentice. Va fi foarte bun și va strânge fonduri importante pentru opere de binefacere.”, a scris Donald Trump pe Twitter după difuzarea comunicatului NBC.

Proiectele realizate de candidați cu ajutorul sfaturilor prezentatorului permit strângerea de bani pentru opere de caritate.

În comunicatul său, NBC i-a adus de altfel un omagiu lui Trump, care a facilitat strângerea a peste 15 milioane de dolari în șapte sezoane.

În ceea ce îl privește pe Arnold Schwarzenegger, cei de la NPC au menționat că „el este chintesența a ceea ce trebuie să fie o marcă globală în lumea spectacolului și afacerilor”.

Arnold Schwarzenegger a declarat că este un mare admirator al emisiunii „The Celebrity Apprentice” şi al „felului în care această emisiune prezintă provocările şi triumfurile din afaceri şi ale muncii în echipă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.