Andreea-Paul

Andreea Paul, prim-vicepreședintele PNL, a transmis un comunicat de presă în care susține că PSD doar cântă relaxarea fiscală, iar PNL vrea să o aplice în mod inteligent.

„Am susținut permanent relaxarea fiscală responsabilă. O susținem în continuare. Cu atât mai mult cu cât au fost adoptate amendamente ale PNL importante — este bine că PSD nu uită asta. Am spus și ceea ce trebuie făcut pentru ca aceste măsuri de relaxare fiscală să poată fi aplicate fără a derapa”, a apus prim-vicepreședintele PNL, într-un comunicat de presă.

„Ținta propusă este sub nivelul realizărilor bulgarilor în prezent, deci cu o voință similară se poate și la noi. Ori, evaziunea fiscală a crescut sub guvernul PSD cu 18 miliarde de lei, conform ultimelor date disponibile la Consiliul Fiscal (102 miliarde lei în 2013, față de 84 miliarde lei în 2011). Cam atât este și impactul măsurilor de relaxare fiscală pe care l-ați ratat în ultimii trei ani. Atunci când am dat votul pentru Codul fiscal, am precizat acest lucru, într-un pachet mult mai amplu de măsuri pentru o nouă construcție bugetară. Nu doar că PSD nu are de gând să se preocupe de creșterea colectării veniturilor, de ‘moartea politică a evaziunii’, cum le place lor să se exprime public, dar se aruncă la mărirea cheltuielilor bugetare fără acoperire sau pe datorie”, a subliniat Andreea Paul.

„Nu poți să te angajezi ca și guvern la un gol mare de venituri bugetare în paralel cu creșteri spectaculoase ale cheltuielilor bugetare. Un guvern responsabil se angajează la noi cheltuieli pe măsura impactului pozitiv generat de mediul de afaceri în urma relaxării fiscale. (…) Din acest motiv, suntem de păreri opuse: PSD doar cântă relaxarea fiscală, PNL vrea să o aplice consecvent. În final, am credința că grija ce o macină pe doamna președinte a PSD despre ‘moartea politică a PNL’ este mult mai mică decât plumbul care atârnă de gâtul românilor sub conducerea irațională a Guvernului PSD și a minciunii creării acelui milion de noi locuri de muncă, mult cântat și niciodată realizat”, a concluzionat prim-vicepreședintele PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.