Hans-G.-Klemm

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, va celebra sâmbătă, 10 octombrie, 20 de ani de la prima ecranizare a filmului de animație „Toy Story” împreună cu copii din comunităţi dezavantajate şi cu Albert Lozano, reprezentant al studiourilor de animaţie Pixar, care au realizat acest film. Acest eveniment are loc în cadrul celei de-a zecea ediţii a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim’est.

La vizionarea filmului au fost invitaţi copii incluşi în programe educaţionale sau de care se ocupă ONG-urile „Ana şi Copiii” şi Fundaţia Policy Center for Roma and Minorities. Povestea lui Buzz Lightyear, unul dintre personajele acestui îndragit film de animaţie, e o lecţie esenţială pentru tineri prin care aceştia pot înţelege importanţa diversităţii şi incluziunea în comunitate a celor consideraţi diferiţi.

Ambasada SUA a finanţat în acest an participarea lui Albert Lozano şi a lui Mark Shapiro, Head of Entertainment Brand Marketing, LAIKA Studios, la festivalul Anim’ est, care se desfăşoară între 2-11 octombrie în Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.