alina-gorghiu_7f8a9adae8

Alina Gorghiu, copreședintele PNL, a transmis la TVR că nu își dorește să ajungă în fruntea Primăriei Capitalei.

„Nu aș ezita să spun public dacă mi-aș dori să candidez la această funcție. Cred însă că bătălia pentru Capitală înseamnă o campanie foarte serioasă în interiorul PNL. Nu mi-am pus problema să candidez pentru Primăria Generală, dar colegi de-ai mei foarte bine pregătiți — vorbeați de Ludovic Orban mai devreme, eu vi-l reamintesc pe Cristian Bușoi, pe domnul Petre Roman, s-au înscris în această competiție internă”, a declarat copreședintele PNL.

Liderul PNL a mai spus că PNL se va gândi la preluarea interimatului Primăriei Capitalei doar atunci când postul de primar general va fi vacant.

„PNL își va asuma o poziție în momentul în care acest post va fi vacant. Pe logica legii, evident, unul dintre cei doi viceprimari va ocupa această poziție. Veți afla de la PNL dacă își asumă poziția de primar interimar în momentul la care vom ști dacă postul este vacant sau nu. Ar fi nu doar prematur, dar e ușor obscen să vorbesc despre ocuparea unei poziții care nu e liberă în acest moment”, a mai precizat Alina Gorghiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.