Alina Gorghiu, copreședintele PNL, a declarat la TVR că nu a fost consultată cu privire la nominalizarea lui Mihai-Răzvan Ungureanu la conducerea SIE, dar respectă decizia președintelui Iohannis și acceptă propunerea acestuia.

2014_05_08_alina gorghiu 1_rsz

„Președintele nu m-a consultat nici pe mine, nici pe Vasile Blaga cu această propunere. Este o propunere pe care a făcut-o, dar este unul din oamenii cu expertiză și este o propunere pe care categoric o vom susține. Am avut discuții cu Vasile Blaga despre propunerea înaintată de la Cotroceni și în ședința de conducere a partidului și toată lumea, unanim, a agreat să susținem propunerea președintelui pentru Mihai Răzvan Ungureanu”, a afirmat Gorghiu într-o emisiune la televiziunea publică.

Liderul PNL a mai precizat că ar vrea o poziție consecventă a celor din PSD: „îmi aduc aminte de poziția lui Victor Ponta atunci când s-a votat în Parlamentul României proiectul referitor la privilegiile parlamentarilor, pensiile speciale pentru colegii săi parlamentari din PSD. Atunci, întrebat fiind ce opinie are, a spus că nu e treaba lui, e treaba Parlamentului. Aș vrea acum să văd o poziție consecventă, aș vrea să înțeleagă că de data aceasta este atributul președintelui să propună și, bineînțeles, Parlamentul are dreptul să voteze această propunere”, a mai spus Gorghiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.