alina_gorghiu_rfi_consultari_politice_codul_fiscal_20_24_august

 Alina Gorghiu, copreședintele PNL, a declarat că demisia Guvernului Tsipras reprezintă o nouă problemă pentru Atena și că lecția grecească arată că populismul poate prăbuși o țară, iar premierul Victor Ponta acționează după această rețetă.

„Demisia guvernului Tsipras de la Atena reprezintă o nouă problemă pentru o țară aflată de multă vreme într-o situație foarte dificilă. Inclusiv din acest motiv prudența și responsabilitatea rămân în continuare esențiale pentru România.
Cel mai important lucru este să nu ne facem rău cu mâna noastră, intrând – prin cheltuieli nesăbuite – în deficite bugetare de genul celor care au dus Grecia aproape de faliment.
Nu pot accepta cinismul lui Victor Ponta de a planta bombe cu ceas, setate să explodeze în economie după ce nu va mai fi premier. Lecția grecească e aceea că populismul poate prăbuși o țară, iar premierul Ponta acționează exact după această rețetă a iluziilor vândute oamenilor”, susține liderul PNL pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Pentru cine vorbeste măciuca asta???o sa ajunga ea la guvernare cand Ionel Brătianu o sa treaca de la Popularii europeni la PES!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.