1296116304gorghiu alina _mr

Alina Gorghiu a avut o reacție dură pe Facebook, după ce un tabloid a publicat un articol în care se spunea că liderul PNL a renunțat la o sarcină pentru a ajunge în fruntea partidului.

„Păcat că unii jurnalişti, fără să dea măcar un telefon să verifice, ce-i drept din aşa-zisa presă de scandal, scriu lucruri pentru care îi voi da în judecată. Am promis ca nu voi mai lăsa nicio calomnie nesancţionată şi niciun atac la persoană fără răspuns. Păcat că cineva accepta să scrie o asemenea mizerie, că aş fi renunţat la o sarcină, din motive politice. Vă spun doar atât: o sarcină dorită şi pierdută, din orice motiv, este o dramă pentru fiecare femeie care aşteaptă un copil. În rest, pot să tolerez multe, sunt om politic şi ştiu că viaţa mea este publică. Dar, de aici, până la a-ţi bate joc de drama unei femei, oricât de persoană publică ar fi, e cale lungă. Nu mă aştept la scuze din partea jurnalistului respectiv.“, a scris Alina Gorghiu, pe Facebook.

Alina Gorghiu a făcut aceste precizări în contextul în care site-ul ziarului„Ciao“ a publicat un material despre viaţa ei personală, unde apare și informația că aceasta ar fi rămas însărcinată înainte de numirea sa în fruntea PNL. Articolul subliniază că Gorghiu a renunțat la copil pentru că miza politică era prea mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.