Beer-Hops-Wheat

Secole de-a rândul, oamenii și-au ridicat paharele și au închinat în cinstea sănătății. Probabil că nu toți și-au dat seama că berea are ingrediente sănătoase. În prezent, examinările știintifice ne-au lămurit: berea contribuie la sănătatea organismului nostru.

Conform rapoartelor realizate de catre Departamentul de Agricultura al Statelor Unite ale Americii, berea conține un număr important de vitamine și nutrienți.

Rapoartele arată că berea are un conținut bogat de vitamine din complexul B, în special vitamina B3 cunoscută și sub denumirea de Niacina, utilă în prevenirea și tratarea depresiilor, durerilor de cap și a colesterolului ridicat. Studiile au arătat că un pahar de 355 de ml de bere conține o cantitate de 1.83 miligrame de Niacina.

Pe lângă niacină, berea mai conține și alte vitamine sau nutrienți cum ar fi vitamina B6, tonică pentru sistemul nervos central, acidul pantotenic cunoscut și ca vitamina B5, colina, flavonoide și alte vitamine ale grupului B, care intervin în cele mai importante procese metabolice ale organismului uman.

Cantitatea de vitamine pe care o conține o bere, conform rapoartelor realizate de Departamentul de Agricultura al Statelor Unite ale Americii este prezentată mai jos:

Vitamine si alti nutrienti din bere, la fiecare 355 de ml de bere:

Niacina (B3): 1.83 mg
Piridoxina(B6): 0.164 mg
Acid panteonic (B5): 0.146 mg
Tiamina(B1): 0.018 mg
Riboflavina (B2): 0.089 mg
Ciancobalamina (B12): 0.07 mg
Acid folic: 21 micrograme
Colina:36 mg

Membrii Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție atrag atenția că un consum moderat de bere trebuie completat de un stil de viață sănătos și o alimentație corespunzătoare. Este considerat consum moderat de bere o cantitate de 660 ml/zi pentru bărbați și 330 ml/zi pentru femei, cu o concentrație de alcool de 5%.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.