La data de 5 octombrie întreg mapamondul sărbătoreşte Ziua Mondială a Educaţiei, o ocazie potrivită pentru a conştientiza rolul pe care educaţia îl are în formarea tinerilor şi în dezvoltarea societăţii, în general.

Cu acest prilej, Reţeaua Naţională a Centrelor de Informare Europe Direct a hotărât să marcheze această zi printr-un eveniment sau o serie de evenimente dedicate, sub genericul Ziua Centrelor Europe Direct.

Fiecare Centrul Europe Direct din ţară se va implica în organizarea unor evenimente care se vor desfăşura simultan în fiecare dintre cele 31 de comunităţi vizate de cele 31 de centre de informare, acoperind astfel nevoia de informare a comunităţii locale, cât şi conectarea la realitatea acesteia.

Pentru a vedea toate activităţile reţelei Europe Direct organizate cu această ocazie, vă invităm să răsfoiţi Story Map-ul care vă va introduce în universul evenimentelor organizate de Centrele de Informare Europe Direct din România şi să participaţi în cadrul acestor activităţi:

https://uploads.knightlab.com/storymapjs/3b4c19a60faf6a7c3fa5f7755c3cbcdc/ziua-centrelor-europe-direct/index.html.

Centrele Europe Direct reprezintă un punct de contact local pentru toate instituţiile UE şi cooperează cu alţi parteneri de informare activi. Ele completează şi susţin activitatea Reprezentanţelor Comisiei Europene şi a Birourilor de Informare ale Parlamentului European la nivel local şi regional, se arată în comunicatul remis de Reprezentanța Comisiei Europene în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.