tren-iarna

Circulația feroviară se desfăsoară în condiții de iarnă pe fondul viscolului și ninsorilor din sudul și estul tării.

În toate unitățile CFR Călători s-au luat măsuri suplimentare pentru asigurarea condițiilor necesare desfășurării în siguranță a călătoriei cu trenul.
Sunt pregătite locomotive de rezervă, sunt suplimentate echipele de intervenție iar garniturile sunt verificate înainte de plecarea în fiecare cursă.

Pentru zonele afectate de viscol și ninsori, s-a luat decizia anulării unor garnituri, urmând că traficul de pasageri să fie preluat de celelalte trenuri rămase în graficul de circulație.
– IR 1581 București Nord (plecare oră 07:31)– Constanța
– IR 1580 Constanța (plecare oră 08:40) – București Nord
– IR 1582 Constanța (plecare oră 13:00) – București Nord
– IR 1585 București Nord (plecare oră 14:00) – Constanța
– IR 1588 Constanța (plecare oră 18:50) – București Nord
– R 8011 București Obor – Fetești este anulat și CIRCULĂ SUPLIMENTAR un tren București Obor – Fetești, cu plecare din București Obor oră 10.00.
– R 8012 și R 8014 Fetești – București Obor
– R 8580 și R 8581 Ciulniță – Slobozia Veche și retur
– R 8443 și R 8592Ciulnita – Călărași Sud și retur
– R 8002 și R 8001 București Obor – Constanța și retur
– R 9362 Alexandria – Roșiori Nord
– R 8201 și R 8202 Buzău – Constanța și retur
– R 8653 Medgidia – Tulcea Oraș
– R 8654 Tulcea Oraș – Medgidia
– R 8121 București Nord – Slobozia Veche
– R 8124 Slobozia Veche – București

De asemenea, trenurile spre și dinspre sudul și estul țării înregistrează întârzieri la sosirea/plecarea din gări.

Întrucât este o situație în evoluție, sunt posibile și alte modificări, fapt pentru care recomandăm pasagerilor că, înainte de călătorie, să acceseze informații legate de situația circulației trenurilor, astfel: la numerele de telefon de la stațiile CFR care sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Info Utile/Informații Telefonice-http://www.cfrcalatori.ro/148 informații în timp real despre situația circulației trenurilor sunt disponibile pe site-ul companiei de Infrastructurăwww.cfr.ro, accesând link-ul http://cfr.ro/index.php/caută-tren, iar pasagerii care pornesc în călătorie din gările București Nord, Brașov, Craiova și Timișoara pot află oră de plecare sau de sosire a unui tren, prin accesarea link-ului http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web.

Pot fi accesate informații și prin intermediul site-ului: http://mt.gov.ro/web14/index.php .

Pasagerii pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru eventuale parcursuri neefectuate, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condițiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pewww.cfrcalatori.ro

În situația apariției unor defecțiuni la instalația electrică/de încălzire, pe fondul temperaturilor scăzute, personalul de tren va redistribui călătorii, în măsura posibilitătilor, în alte vagoane și le va acordă asistentă necesară, transmite CFR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.